Skip to content
shutterstock_782064622

Havenbeveiliging

Havenbeveiliging

Is uw havenbedrijf kwetsbaar en een potentieel doelwit voor criminele activiteiten. Loopt uw havenbedrijf nog gevaar voor dreiging uit verschillende hoeken? Sinds de internationale code en Europese verordening in 2005 bent u als bedrijf verplicht om maritieme beveiligingsmaatregelen te treffen voor het havengebied. Havenbeveiliging is noodzakelijk om de internationale en Europese verordeningen te kunnen handhaven.

De ISPS-code is van toepassing op alle scheepvaart en havenindustrieën. Zodra u actief bent in de een haven valt u onder deze internationale code en moet uw havenbedrijf voldoen aan strenge veiligheidseisen. Maar hoe zit dat en hoe voorkom ik verassingen?

Waarom havenbeveiliging en terminal beveiliging nodig is voor uw havenbedrijf?

Zoals eerder vermeld moeten alle havenfaciliteiten en scheepvaart voldoen aan een strenge havenbeveiligingswet.

Sinds 2004 een internationale code vastgesteld door Internationale Maritieme Organisatie (IMO) voor beveiliging van Schepen en Havenfaciliteiten (de International Ship and Port facility Security Code, ISPS-code). Havens en grote goederenstromen zijn een kwetsbaar doelwit voor criminele activiteiten en terreurdreigingen.

Meer over de internationale ISPS-code en weten? Alle ins en outs en de uitgebreide internationale veiligheidsregels voor scheepvaart, havenbedrijven en havenfaciliteiten ontdekken?

Wij zijn specialist op het gebied van havenbeveiliging en terminal beveiliging. Dit betekent dat wij een compleet advies kunnen geven en u verder helpen om de veiligheidseisen te realiseren voor uw havenbedrijf of scheepvaart. Benieuwd hoe wij uw bedrijf in de haven, uw schip of faciliteiten beveiligen?

Werken bij Top Team Security?

Ben je op zoek naar een baan met afwisseling? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!​