Skip to content
shutterstock_1045776724

Luchthavenbeveiliging

Luchthavenbeveiliging

Door de groei van ons bedrijf zijn wij als betrouwbare beveiligingspartner gewaarborgd om voor meer beveiligingsdoeleinden personeel te werven, waaronder ook voor luchthavenbeveiliging. Deze dienstverlening is voor bedrijven die snel willen schakelen tussen pieken en dalen.

Onze beveiligers laten zien dat ze doelgericht en kwalitatief werken. Ons verschil met andere bedrijven is dat men zich geen zorgen hoeft te maken over de inzet. De inzetgarantie die wij bieden voor bedrijven werkt gewoon, éénmaal ingevuld blijft ingevuld!

Ook heeft Top Team Security de afgelopen jaren veel vooruit gewerkt om zich te specialiseren voor haar klanten. Het bedrijf werkt voornamelijk voor het waarborgen van kwaliteit.

Iedere vakbekwaamde beveiliger die op de luchthaven werkt, is uiteraard in het bezit van een certificaat op specifieke behoeftes van de opdrachtgever. Deze aanvullende certificaat houdt in dat de beveiliger specifiek is getraind en opgeleid voor de werkzaamheden die zij moeten verrichten.

Welke luchthavenfaciliteiten voeren zij uit?

  • Luchthaventerreinen
  • Toegangscontroles
  • X-ray controle
  • Passagierscontrole
  • Bagage controle
  • En nog veel meer

Welke certificaten hebben de beveiligers nog meer?

Al onze luchthavenbeveiligers zijn in het bezit van; BHV, EHBO, AED en VCA. Dit totaal concept verhoogt de kwaliteit en de kennis van werknemers.

De overige modules zijn modulair opgebouwd en afgestemd op de specifieke behoeftes van de hoofdaannemers op luchthavens. Hierdoor worden de overige certificaten of diploma’s behaald op het moment dat deze werknemers in aanmerking komen voor de functie.

Met Top Team Security bent u compleet ontzorgt. Niet alleen leveren wij de personele bezetting, we leveren ook tal van aanvullende diensten en materialen voor het uitvoeren van opdrachten.

Werken bij Top Team Security?

Ben je op zoek naar een baan met afwisseling? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!