Skip to content
Objectbeveiliging-1

OBJECTBEVEILIGING

Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging zorgt ervoor dat uw bedrijf tijdens en buiten kantooruren wordt beveiligd tegen diefstal, fraude en vernieling. Objectbeveiliging bestaat uit het uitvoeren van openingsrondes, controles op in- en uitgaande goederen, toegangscontrole, mobiele surveillance, receptiediensten, alarmopvolging. Maar ook collectieve beveiliging zoals het bewaken van industrie- en bedrijventerreinen.

Onze objectbeveiligers zijn werkzaam door heel Nederland. De ervaren en getrainde objectbeveiligers van Top Team Security staan 24 uur per dag klaar om uw bedrijf te bewaken. Zij zijn gewend om snel te schakelen en te handelen wanneer er onveilige situaties voordoen.

Onze ervaren beveiligers worden bij diverse bedrijven ingezet voor:

Receptiediensten & toegangscontrole

In veel bedrijven is het dagelijks een komen en gaan van mensen. Als bedrijf wilt u ongenode gasten buiten houden. Onze beveiligers combineren een vriendelijk ontvangst met een strikt toezicht op de beveiliging en controle op de bezoekersregistratie.

Brand- en sluitrondes

Wanneer alle medewerkers naar huis zijn controleert de Top Team Security objectbeveiliger het bedrijfspand en buitenterrein. Deze controleert of ramen en deuren zijn afgesloten, handelt preventief op (brand)gevaarlijke situaties, schakelt verlichting uit en activeert het (brand)alarm.

Alarmopvolging

Uw bedrijf beschikt over een alarmsysteem, maar zelfs het beste alarmsysteem is nutteloos zonder goede opvolging. Alarmopvolging is een vak apart en niet geheel zonder risico. Onze professionals zijn binnen afzienbare tijd aanwezig op locatie en treden adequaat op. Hierdoor hebben u en uw medewerkers zorgeloze nachten.

Controle rondes

Door controle rondes kunnen onveilige situaties snel worden gesignaleerd. De beveiliger loopt controle rondes binnen en/of buiten het bedrijfspand op regelmatige of juist onregelmatige tijdstippen.

Collectieve beveiliging

Industrieterreinen en bedrijventerreinen zijn s ’avonds en s ’nachts leeg en verlaten. Voor criminelen het ideale moment om toe te slaan. Door inzet van collectieve beveiliging bewaken wij bedrijven en kantoorgebouwen op deze terreinen en controleren op verdachte personen, voertuigen, situaties en andere onregelmatigheden.

Doordat elke organisatie een eigen werkwijze en bedrijfsprocessen hanteert, verschillen ook de beveiligingswensen per organisatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in een vrijblijvend adviesgesprek, neem contact met ons op.

Havenbeveiliging

Is uw havenbedrijf kwetsbaar en een potentieel doelwit voor criminele activiteiten. Loopt uw havenbedrijf nog gevaar voor dreiging uit verschillende hoeken? Sinds de internationale code en Europese verordening in 2005 bent u als bedrijf verplicht om maritieme beveiligingsmaatregelen te treffen voor het havengebied. Havenbeveiliging is noodzakelijk om de internationale en Europese verordeningen te kunnen handhaven.

De ISPS-code is van toepassing op alle scheepvaart en havenindustrieën. Zodra u actief bent in de een haven valt u onder deze internationale code en moet uw havenbedrijf voldoen aan strenge veiligheidseisen. Maar hoe zit dat en hoe voorkom ik verassingen?

Waarom havenbeveiliging en terminal beveiliging nodig is voor uw havenbedrijf?

Zoals eerder vermeld moeten alle havenfaciliteiten en scheepvaart voldoen aan een strenge havenbeveiligingswet.

Sinds 2004 een internationale code vastgesteld door Internationale Maritieme Organisatie (IMO) voor beveiliging van Schepen en Havenfaciliteiten (de International Ship and Port facility Security Code, ISPS-code). Havens en grote goederenstromen zijn een kwetsbaar doelwit voor criminele activiteiten en terreurdreigingen.

Meer over de internationale ISPS-code en weten? Alle ins en outs en de uitgebreide internationale veiligheidsregels voor scheepvaart, havenbedrijven en havenfaciliteiten ontdekken?

Wij zijn specialist op het gebied van havenbeveiliging en terminal beveiliging. Dit betekent dat wij een compleet advies kunnen geven en u verder helpen om de veiligheidseisen te realiseren voor uw havenbedrijf of scheepvaart. Benieuwd hoe wij uw bedrijf in de haven, uw schip of faciliteiten beveiligen?

Werken bij Top Team Security?

Ben je op zoek naar een baan met afwisseling? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!