Privacy beleid

Welkom bij de privacyverklaring van Top Team Security. Hier vind je meer informatie over de manier waarop we met je persoonsgegevens omgaan. We vertellen je onder andere welke gegevens we verzamelen, wat we ermee doen, hoe het precies zit met het delen van persoonsgegevens met derden en welke rechten je hebt.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?
Waar worden je gegevens voor gebruikt?
Hoe lang worden je gegevens bewaard?
Cookies op Top Team Security.nl
Wat zijn je rechten?
Top Team Security neemt privacy serieus. We vinden het dan ook belangrijk dat het voor jou duidelijk is wat we precies met gegevens doen. Heb je na het lezen van deze verklaring nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Email: info@Top Team Security.nl
Telefoon: 015 222 5004
Adres: Herculesweg 4, 2624 VM, Delft
Veranderingen in de privacyverklaring
De privacyverklaring kan gewijzigd worden, bijvoorbeeld als gevolg van een wetswijziging. Op deze pagina vind je altijd de meest actuele privacyverklaring. De huidige versie is opgesteld in maart 2021.

Top Team Security , gevestigd aan Herculesweg 4, 2624 VM, Delft, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Welke persoonsgegevens verwerken we?
Top Team Security verwerkt persoonsgegevens die we van jou hebben ontvangen omdat je klant bij ons bent, omdat je één van de formulieren op onze website hebt ingevuld, of omdat je jouw gegevens op een andere manier aan ons hebt verstrekt.

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

E-mailadres
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
IP-adres
Locatiegegevens
Gegevens over jouw activiteiten op onze website
Internetbrowser en apparaat type
Waar gebruiken we je gegevens voor?
We gebruiken je gegevens voor verschillende doeleinden. Hieronder volgt een overzicht van de doelen waarvoor Top Team Security jouw gegevens verwerkt.

Wij gebruiken je gegevens…..

Voor het verzenden van aangevraagde informatie.
Voor het verzenden van onze nieuwsbrief indien is aangegeven dat je deze wilt ontvangen.
Voor het opnemen van contact wanneer dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
Voor het analyseren van websitegedrag met als doel het verbeteren van de website.
Hoe lang bewaren we jouw gegevens?
Je gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Ook kan ten alle tijden de verwijdering van je gegevens worden aangevraagd.

Wat moet je weten over cookies bij Top Team Security?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

Top Team Security gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat we weten wat jouw voorkeursinstellingen zijn.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Wil je niet dat er cookies geplaatst worden?
In de instellingen van je browser kun je aangeven dat je geen cookies meer wilt opslaan.

Wat zijn je rechten?
Je kunt je persoonsgegevens altijd inzien, aanpassen of verwijderen. Ook kun je de toestemming voor gegevensverwerking intrekken of aangeven dat je niet langer wil dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door Top Team Security.

Daarnaast heb je recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een andere (door jou genoemde) organisatie te sturen.

Verzoek indienen
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@Top Team Security.nl.

Stuur een veilige kopie van je identiteitsbewijs mee met je verzoek. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (Machine Readable Zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. We reageren zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek.

Top Team Security wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wat doen wij om jouw gegevens te beschermen?
Top Team Security neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.