Skip to content
Contact-1

RETAILBEVEILIGING

Waarom retailbeveiliging?

Door derving in de retail, wordt er honderden miljoenen euro’s omzet per jaar verloren. Bij winkelketens zonder retailbeveiliging loopt het verlies soms op tot meer dan 3% van de totale omzet. Vanwege de nieuwe technieken van oplichting en winkeldiefstal, voldoen de huidige detectiesystemen niet meer. Om derving echt aan te pakken zal winkelbeveiliging naast het beveiligingsapparatuur noodzakelijk zijn. Het menselijk oog die direct verdachte situaties herkent en hier op anticipeert.

Top Team Security is ook sterk in de retailsector. Retailbeveiliging is een specialisme, het vereist specifieke kwaliteiten en vaardigheden. Lang niet elke beveiliger is hiervoor geschikt. Het is dan ook niet vreemd dat slechts een klein gedeelte van de sollicitanten uiteindelijk wordt aangenomen.

Retailbeveiliging van Top Team Security

Een goede winkelbeveiliger dient uit het juiste hout gesneden te zijn. Beveiligers die actief zijn in de winkelbeveiliging, bezitten de volgende eigenschappen:

  • Gastheerschap
  • Klantvriendelijkheid
  • Communicatieve vaardigheden
  • Sterke persoonlijkheid

De aanwezigheid van onze retailbeveiligers heeft direct al een preventieve werking. Het houdt een groot deel van de mensen met verkeerde intenties buiten de deur. Wanneer er toch nog een verdachte situatie ontstaat, zal deze worden opgemerkt door onze alerte winkelsurveillanten. Uiteraard houden we al onze medewerkers continu op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van derving in de retailsector.

Werken bij Top Team Security?

Ben je op zoek naar een baan met afwisseling? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!