Skip to content
Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

Het open karakter van zorginstellingen levert uitdagingen op, met name op het vlak van veiligheid en beveiliging. Er is continue een grote stroming van bezoekers, personeel en patiënten/ cliënten, ieder met hun eigen agenda. Daardoor krijg je een unieke dynamiek. Zorgbeveiliging is niet hetzelfde als reguliere beveiliging. Met de inzet van Top Team Security bent u verzekerd van vakkundige zorgbeveiligers.

Voordelen van vakkundige zorgbeveiligers

Zorgbeveiligers zijn vaak de eerste personen die uw bezoekers tegenkomen, en vaak ook de laatste. In principe zijn zij uw eerste visitekaartjes. Niet alleen hebben zorginstellingen te maken met het risico op diefstal of agressie in de avond en nachturen, ook overdag zijn er uitdagingen op het gebied van veiligheid. Toezicht op bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen is daarbij essentieel. Een professionele partner zoals Top Team Security zal u hierin ontzorgen.

Zorgbeveiliging van Top Team Security

Zorgbeveiliging is een specialisatie binnen Top Team Security. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met de zorgbeveiligers van Top Team Security.

Werken bij Top Team Security?

Ben je op zoek naar een baan met afwisseling? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!